søndag 19. juli 2009

Ferietid

Ferie, er bloggefri og late dager, sol og bading, avslapping og lite som skjer. Tok fly for å komme til min kjære mamma, og var der mesteparten av min ferietid.
Nå er det tilbake til striskjorta og havrelefsa, med masse jobbing og ferie for andre, men det er bare greit. Nå har jeg ligget på lading lenge nok, og kjenner det er godt å starte med trening, bussing, travle dager, og noe som engasjerer de små grå.
Fant dette koselige lysthuset på et lite gartneri hos mamma. Kunne godt tenke meg å ha et slikt på en terasse, eller liten hageflekk. Det var ikke så stort heller, så med noen fine slyngplanter, en fin stol og et lite bord, hadde det nok passet inn nesten over alt.

En sommereng med blåklokker og hundekjeks. Jeg synes nesten blåklokker er den fineste sommerblomsten, med sin sarte stengel og de skjøre klokkene som har sånn en fin blåfarge. De minner meg om min egen barndom da jeg vokste opp og gikk tur til mitt ferieparadis. Lange fine somre, med godt og varmt vær og badeturer til et vann som alltid holdt rett temperatur, i allefall i følge oss barn.
Måtte bare ta dette bildet av stille vann, et gjerde som er værbitt av elde, og et tre som lener seg ut over for å ta inn av vannets livgivende eliksir. Syntes det var helt nydelig å se på, og så holder jeg på og prøve ut mitt nye kamera. Det er rosa, og lite, med mange piksler og akkurat passe til mitt bruk. Jeg må bare huske å ta det med meg, og bruke det. Kanskje min største utfordring så langt. Så er det kjekt at det finnes en pc som en kan redigere, og fikse ting med. Da kan jo resultatet bli riktig bra.