onsdag 19. august 2009

En ny tid!

Nå kommer det et lite livstegn fra meg. Ikke det helt store som skjer for tiden, eller kanskje jeg skulle si, det helt store skjer for tiden, men ingenting å skrive hjem om! Så derfor blir det slik. Alltid deilig å komme seg ut og gå. Derfor bruker jeg litt tid på det. Hjernen får luftet seg, og en er så mye mer i form når en kommer tilbake etter en slik utflukt. Både hjernen og kroppen.
Deilig å plukke litt av høstens overflod i form av blåbær, bringebær, eller som her: bjørnebær. Og de vokser jo på de mest utenkelige steder, så da ble det klatretur. Ikke å forakte det heller, innimellom. Kom ned på føttene også.
Er i tenkemodus, på mer enn ett område, så da er det vel bare rett og rimelig at en kan virke litt fjern innimellom, eller kanskje jeg rett og slett bare venter på god mat. Ikke godt å si, bare jeg som vet det. Har ikke tatt så mange bilder av mitt interiør i det siste heller. Det meste står i kasser på vent til et hjem, så når det er på plass, skal du se det blir mye å blogge om. Jeg liker jo å ha det koselig rundt meg, så du skal se det blir litt av hvert å se på. Akkurat nå gleder jeg meg over at jeg får være til og stå opp til en ny dag. Solen er brutt fram etter at tåken lettet, og jeg skal ut og suge til meg av dagen.


3 kommentarer:

rosin85 sa...

du finner nok et flott hjem å sette alle tingene dine i skal du se =) og kanskje dukker det litt mer enn bare dine ting også opp, når du pakker ut av kassene =)
Deilig å nyte dagen litt, og få klarnet tankene vettu =)

irina sa...

Selfølgelig vil jeg det !!
Hvor jobber du på City syd da ?? kanskje jeg kan komme engang så tar vi en kaffe sammens ??

Klem

Anne sa...

Næmmen, så trivelig da!!

Trøndelag er jo plassen vet du :-) godt å ha deg tilbake og velkommen skal du så absolutt være :-))

Og klart hoder vi kontakt, arrangerer bloggtreff oppi her gjør vi da faktisk også sjø...