lørdag 26. juli 2008

Sommereventyr!

Så er eventyret kommet over halvveis her i Danmark. Vi nyter dagene, og koser oss i solen. Huset vi leier har ikke svart til forventningene, men det er da en ser hvor mye kjekt vi omgir oss med i hverdagen, som vi tar for gitt. Sluk som fungerer, dusjer der vannet faktisk kommer ut av dusjhodet, og der det er rent! Dette du ser her smakte godt en dag vi var i Ringkjøbing.

I går var vi en tur til Hvide Strande, men det er en ting jeg ikke skjønner med Danmark, og det er alle outlet butikkene. Tror det er noe jeg ikke kommer til å savne så mye når jeg kommer hjem igjen. Kanskje bare jeg som ikke skjønner vitsen, men å gå på opphørssalg av klær, er noe jeg gjør sjelden hjemme, og da gjør jeg det i alle fall ikke i Norge. Noe annet er halv pris og 70% som en kan være heldig å finne!

Fortalte kanskje at vi hadde vært å gått en kjekk tur på stranden, mens kveldsola glitret i sjøen, og føttene fikk avkjølt seg. Kan ikke akkurat skryte av at jeg fikk så kjempelyst til å bade. Vannet var kaldt, men fotspor i sanden er fint å ta bilde av!

Så fikk du se litt av det vi har opplevd disse dagene hittil, og en dag senere vil jeg fortelle mer. Grunnen til at jeg synes dette er så kjekt nå, er at jeg har fått meg egen bærbar pc, så derfor må jeg jo gjøre meg litt kjent med den mens vi har fri. Ingen dum unnskyldning det! Ha en kos dag!

torsdag 24. juli 2008

Sol!

Hei igjen. Gjett hva jeg fant skrevet på en kafè i Vejle her om dagen? Syntes dette var så fint at det får en plass her. Nå er det forresten full sol her, og jeg koser meg. Ferie er sol og late dager, og noen dager koselige turer i andre omgivelser enn det en er vant til.

I tillegg var jeg inne i en koselig butikk som så ut som den var for flere tiår siden. Ikke rart jeg måtte knipse litt her også. Kjøpte en koselig papirdukke som heter Store og Lille Marie.
I dag er ferie herlig. Håper været holder seg slik noen dager nå, slik at vi kan nyte strandlivet også. Ikke at Nordsjøen er så varm, men stranden kan jo være nydelig. So long!

tirsdag 22. juli 2008

Ferie!

Så ankom vi Danmark i øse, pøse regn. Ikke så veldig fristende start på ferien, men jeg trøstet meg med at det bare var en overgang. Nå har vi vært her i 3 døgn, men hittil har bikinien kun vært brukt i svømmebassenget!




Var i en fin interiørbutikk i Holstebro sentrum som heter Moster D i går. En opptur for meg som liker litt sånne detaljer, som jeg forøvrig vet andre av dere også elsker. I kofferten ble det derfor med hjem et nusselig smykkestativ og et genialt skilt der teksten var som følger fritt oversatt. " Det beste en mann noen gang har sagt: ja kjære!" I morgen kjører vi noen av gjengen til Legoland, mens herr Gunnemor og jeg kjører videre til Vejle. Håper jeg finner noe fint der også! Så får vi håpe været blir bedre etter hvert, slik at bikinien kan brukes utendørs også. Ha en fin ferie videre til dere som har det, og til sliterne, jobb på og kos deg der du har mulighet.

søndag 20. juli 2008

Hyttetur!

I helga som var dro herr gunnemor og jeg på hytttur sammen med noen av våre beste venner. Over tregrensen var vi, og den naturen som møtte oss på tur oppover, var helt overveldende. Været kunne vært bedre, men vi koste oss. Var ute på tur og gikk ganske langt faktisk.
Her ser dere noen av bildene jeg tok. Sitter på ei hytte i Danmark i skrivende stund, og nettforbindelsen er ikke så mye å skryte av, så det blir ikke mer i dag. I morgen skal jeg kanskje vise dere litt av Danmark! Ha en fortreffelig kveld, her koser vi oss med spill, og ute regner det!


tirsdag 8. juli 2008

Søndagstur!

Her en kveld hadde vi besøk med ost og kjeks på terassen. Det var en av de kveldene denne uken det var kjempevarmt, og vi satt ute og svettet til nesten midnatt.
Fikk kjøpt en koselig lykt på Kid til halv pris. Alle sommervarer halv pris er en fin ting synes nå jeg.
Så tok vi turen nedover Jæren søndag. Det finnes ingen steder så fine som der når solen skinner og været er varmt. Vi dro til Hå gamle prestegård, og kjøpte oss kaffe, skolebolle, lefse og sjokoladekake.
Her går vi en tur ned til sjøen, mitt barnebarn, datter og meg. Minstemann syntes det var mye fint å se på, og fant albueskjell, marihøne, og en fin hvit stein som han ville ta med hjem til mamman sin.
Det ble en kjempedag for oss alle tre. Ha en fin og kos uke, og nyt bildene.