lørdag 28. juni 2008

Sommer invasjon!

Det gjøres innrykk rundt omkring i de norske hjem når fellesferien nærmer seg.

Her får vi besøk av min søster og kjæresten, med ikke mindre enn fire barn. Alle ledige senger rees, huset vaskes, og kjøleskapet fylles. Det er "nesten" slik at man gruer seg, selv om det alltid er koselig med besøk, når de først er der! Godt er det også at de drar igjen så man kan gjenerobre okkupert land. På den måten lærer man seg jammen å sette pris på hverdagen! Må forøvrig komme med en bekjennelse når det gjelder bildet i mitt forrige innlegg. Det har jeg ikke tatt selv, men funnet på mine bilder. Vet ikke hvem som har tatt det, men fint var det. Det var derfor jeg tok det med! Kjekt dere likte det! Ha en fin uke!



tirsdag 24. juni 2008

Travelt i svingene!

Litt travelt i svingene for tiden. Ny jobb og gammel jobb, og bussing og organisering. Mest av meg selv for jeg har jo store barn, men det blir faktisk ikke helt slikket etter dem heller. Skjønner ikke dette jeg. Gjør jeg noe galt eller? Nei, det er nok temmelig normalt.
Det er kanskje jeg som er litt for nøye i kanten når det gjelder hvordan jeg "ønsker" det skal se ut rundt meg når jeg kommer sliten hjem. Morsomt er det i alle fall og starte på noe nytt! Det forfrisker de små grå som har begynt å venne seg til et temmelig bedagelig tempo.

Så heldigvis har jeg sett sola noen stråler de siste to dagene også. Det hjelper ganske mye på humøret og livsgleden, selv om en fryser når en står og venter, uten sokker i skoene og med for tynn jakke. Kalenderen viser sommer, men gradestokken er heller nærmere høst! Jeg gleder meg til ferie og Danmark, og forhåpentlig mer varme. Noen uker igjen nå, så kan jeg si: Danmark her kommer jeg, og skal utforske noen av de fine butikkene som jeg har lest om i "Vakre hjem og interiør".
Har noen gode tips å komme med, så er jeg mottagelig for å besøke dem! Ha en god og trivelig uke, og "itj fårrå nålles"!

torsdag 19. juni 2008

Fødselsdag!


Ganske moro å ha fødselsdag. Jeg feirer min hvert år. Ikke for at jeg ønsker å bli gammel, men fordi jeg setter pris på livet, og gode venner, og hva er ikke mer koselig enn å invitere gode venner en slik dag.
En gjør det jo alt for sjelden, men jeg har bestemt meg for at den dagen skal jeg i allefall ha eller være sammen med gode venner. Denne gangen dro vi ut og spiste 13 damer og mitt barnebarn på 3.5 år. Ham merket vi ikke mye til for på bussen til byen sovnet han og våknet når selskapet skulle betale for seg, og gå hjem. Meget beleilig.



En får jo en del fine og koselig ting ved en slik annledning, og det setter jeg også pris på! Kanskje du synes dette ble litt selvdigging, men hvorfor ikke. Hvor ofte setter en pris på seg selv? Jeg gjør det veldig sjelden. Kanskje en gang for året! Ha en fin kveld.

søndag 8. juni 2008

Blå himmel og blågrå vegger


Bloggtørke, hm, nei malevær! Se så fint det ble etter at vi malte huset i en annen farge.
Uff da, jeg har jo ikke vist hvordan det så ut de 3 årene vi har bodd her før vi malte, men det får bare være. Det ble mye finere nå. Romantikk heter fargen rundt vinduene. Se så fin blomst jeg kjøpte til sommeren, blåe og rosa petuniaer i en og samme ampell.

Godt jeg har en praktisk og god mann som kan fikse det utroligste for at mine krukker ikke skal bli angrepet av brunsnegler mens huset males på terassse siden. Smart, og faktisk ganske fint ble det. Lurte litt på om jeg skulle la det være slik framover, men det blir nok litt finere å sette de tilbake etter maling.

Fikk lyst til å dandere litt der vi var ferdige, selv om det ikke ser så nakent ut til vanlig. Vi holdt akkurat på en uke med den ene siden. Da er det x antall vinduer og terassespilene som er malt to strøk. Til slutt må jeg vise dere en annen ampell jeg har. Den er ikke helt rosa, men veldig fin.
Ha en herlig uke, og kos dere!