tirsdag 27. mai 2008

Rene sommerdagen

I dag har det bare vært helt herlig. Har kost meg på terassen etter jobb, og gikk en tur bare i ført skjorte og kortbukse. Tror nesten det er første dagen jeg kan gjøre det om kvelden hittil i år. Det har vært så kald vind her. Beklager at jeg ikke har fått oppdatert meg på noen dager, men har ikke helt vært motivert. Har vært inne og kikket på andre flittige bloggere, og har blitt inspirert, men ikke helt hatt roen til å sette meg ned med fingrene på tastene og fått ut noe fornuftig. Prøver allikevel i kveld, mens jeg sitter og ser ut over en rosa himmel og synes livet er herlig. I allefall i dette nuet. Gleder meg til ferie og det å gjøre noe annet, selv om jeg er fullt klar over at livet bør leves her og nå. Godt at en kan ha noe å glede seg til, og se fram til allikevel. Ha en fin førsommerkveld, og nyt hver dag.

torsdag 15. mai 2008

Frosk i hagen?


I dag har jeg vært flittig kan du si. Måtte lokke min eldste datter hjem på middag, slik at hun kunne hjelpe meg å tørke støv etterpå. Det er jo mye kjekkere å tørke støv når en er to stk. og kan jabbe og drikke litt kaffe i tillegg. Vasket vinduer utvendig på terassesiden også, men nå ser jeg at det kan bli vått snart. Så teit, når jeg tenkte å plante litt og ordne ute i morgen. Syns du ikke jeg har fått en koselig hagefugl med krone på? Trodde først at det var en frosk, men med nærmere ettersyn så jeg jo at det ikke var det. Den sto plutselig i peonene mine en dag jeg kom hjem fra jobb. Koselig når en har voksne døtre som ikke har egen hage ennå. Ha en fin 17. mai alle sammen. Vi tar det kulig, men skal ha gjester på kvelden.

fredag 9. mai 2008

På vei nordover

Det er konfirmasjons sesong, og vi har ikke mindre enn tre nevøer og nieser som har sin store dag denne våren. Hvor mye skal man gi, hvem skal man reise til, hvem blir med, skal man ha med bunaden??? Man kan bli småstresset av mindre... I dag reiser jeg i alle fall til Trøndelag.
Jeg glemte kamera, men det får bare være! Glemmer man ikke alltid kamera når det er noe viktig? Dessuten er jeg ikke så flink til å bruke det ennå, jeg skulle hatt et godt kamera på mobilen i nøden, når jeg så ett vakkert møbel, eller stakk hodet inn i en søt butikk.

Ja, ja... I dag deler jeg denne vakre lille koppen med hvitveis med dere. Voksduken under er fra Kid interiør, og den søte koppen står det "Bestemor" på, det er en av skattene min datter har funnet på bruktmarked!

Ha en deilig helg!

torsdag 8. mai 2008

Et lite hjørne av stuen

Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde mye større hus, så jeg fikk plass til alle de vakre tingene jeg finner. Men så husker jeg.... Jeg har ikke hushjelp, men full jobb og tenåringer i huset. Da sier det seg selv, en kvadratmeter til, og det hele hadde blitt uoverkommelig!

Dette lille "avlastningsbordet" er egentlig et nattbord, et nydelig sådan, funnet på fretex! Man kan finne skatter der, om man bare leter lenge nok...!

mandag 5. mai 2008

En nydelig vårdag!

For en fantastisk dag det har vært. Jeg vasket over terassen, satte ut plantene mine, og fikk desverre ikke sittet der i det hele tatt, fordi jeg fant ut at jeg trengte litt trim, og slo plena i stedet! Sånn er det når en skal være litt effektiv, men jeg har storkost meg allikevel. Er litt stolt over denne plantehylla. Kjøpte den på Plantasjen, og er riktig fornøyd over meg selv.
Ikke ofte jeg gjør slike impuls kjøp, men selv herr gunnemor falt for den, og det er sjelden!
Kanskje jeg kan nyte solen i morgen etter jobb, da skal jeg ikke klippe plenen i allefall.






fredag 2. mai 2008

Hageliv på Kverneland

Gjett hvor jeg har vært i dag? I en nettbutikk som ligger slik at jeg kan besøke den! Itj værst nei! Og der var det mye fint. Anbefaler butikken på det varmeste, både på nettet, og "in real life". Ble med litt hjem, og kan tenke meg noen flere turer dit.

I butikken

Mange vakre ting, og ønskelisten er lang!


Se de fine...


Lysthus i hagen!
www.hageliv.no