tirsdag 9. september 2008

Baderom / frimerke

Når man flytter inn i et hus er det mange ting man kunne tenke seg å gjøre noe med. Et av husets "øyesår" var badet i hovedetasjen. Det er på størrelse med et frimerke, og hadde før en brunrosa tapet med blomstertrykk som gjorde at badet virket mindre og mørkere.

Skap plass var sår mangelvare, og alt ramlet ut i vasken om man forsøkte seg på å nå leppestiften bakerst innerst på hylla. En forandring måtte til, selv om badet nok må pusses opp skikkelig om et par år, men slikt krever tid og penger!

Detalj fra badet, de vakre små knaggrekkene kom til sin rett på nymalte lyse vegger. Baderoms tapet kan nemlig males, visste du det kanskje? Du grunner bare med heft og maler i vei! Vi brukte Lady vannbasert oljemaling, beregnet til bad. Trykket i tapeten tok seg faktisk godt ut når den er malt, og synes bare så vidt som en liten relieff.


Generalen laget skreddersydde skap til badet som utnyttet plassen bedre, med speildører og lyseblå knotter. Det kom seg på ca 1000kr pr skap å lage dem selv. Skapet under vasken beholdt vi som det er, det fikk også ett sett nye knotter, og løsningen fungerer veldig fint!

3 kommentarer:

My home is my Castle sa...

Det ble jo kjempeflott :)
Jeg har og malt bederomstapet før og det bleveldig bra :) Holdt seg godt gjorde det og..

Ha en fin dag

by Siv sa...

Hurra, ikke så mye som skal til før det blir sinnsykt mye bedre... Har knaggedilla så likte din på badet :)
*Siv*

Vakkert Liv sa...

Så flott det ble!!
Maling over baderomstapet var nytt for meg :)
Heklingen går sakte men sikkert framover. Jeg sitter bare sjeldent stille :)